top of page
1075462_10201230102342173_896905299_o_edited.jpg

BEACH - ALL TERRAIN

Vse terenski invalidski voziček: Pesek, gramoz, trava, peš-poti, z hippocampe vse terenskim invalidskim vozičkom je dostopen vsak teren. Voziček je popolnoma prilagodljiv vašim potrebam: vzglavnik, naslonjala za roke, naslonjalo, balonska kolesa. Uporaben je na plaži, na gozdnih poteh kot na snegu in se lahko spremeni v smučarski stol zahvaljujoč sprednjim in zadnjim kompletom smuči (opcijsko). Preprosto prenosljiv in priročen za shranjevanje doma ali v transportni torbi (opcija).

Marathon Hippocampe je invalidskega voziček zasnovan za tek in pohodništvo. Maratonski invalidski voziček, ki velja tudi za voziček za odrasle invalide in voziček za invalidne otroke, omogoča sodelovanje v dvoje ali ekipi na dogodkih: maraton na invalidskih vozičkih, triatlon, tek.

MARATON

SWIMMING POOL

Invalidski voziček Hippocampe za bazen Vipamat poenostavlja dostop invalidov do prilagojenih telesnih aktivnosti, kot je plavanje za invalide. Bazenski voziček Hippocampe se uporablja v javnih bazenih (vodni centri, vodni parki, javni bazeni) in v zasebnih bazenih.

ALL

TERRAIN

HIPPOCAMPE VSE TERENSKI VOZIČEK

Z Hippocampe beach - all terrain vozičkom nobena destininacija ni nedostopna

Beach and All-terrain invalidski voziček Hippocampe vam omogoča dostop do prilagojene telesne dejavnosti: pohodniške poti, sneg, gore, plaža, deskanje ...

 

Vse terenski invalidski voziček za plažo Hippocampe lahko uporabljate kot peščeni invalidski voziček za dostop do vodnih aktivnosti: ročno deskanje, kajak za invalide, plavanje, prilagojeno ali celo smučanje na vodi.

Design

Zaradi mladostnega videza in moderne silhuete je vaš idealen spremljevalec. Invalidski voziček Hippocampe je za svoj dizajn prejel številne nagrade. Invalidski voziček Vipamat Hippocampe Beach je na voljo v štirih velikostih: S, M, L in XL (daljša velikost).

Za družine s posebnimi potrebami in odrasle

Voziček Hippocampe Beach je podpora družinam z invalidnimi otroki, da jim pomaga pri dostopu do več zabav in dejavnosti. Z največjo dovoljeno obremenitvijo 130 kg ga lahko uporabljate tudi kot invalidski voziček za odrasle.

Vse terenski voziček

Pesek, gramoz, trava, gozdne poti, z vašim novim vse terenskim invalidskim vozičkom bo dostop do vseh terenov povsem enostaven in zabaven.

Aktivni uporabniki z invalidskim vozičkom ali s spremstvom

Vlečen, potiskan ali samovozen voziček Vipamat uporabniku nudi avtonomijo, težje prizadetim lahko pomaga tretja oseba s potisnim drogom ali vlečnim kompletom.