top of page
460_hercules_prime_autohimmel_22_DSC02751_edited.jpg

REHABILITACIJSKI AVTOSEDEŽI

Potrebna je močna rešitev za otroke, mladostnike in odrasle s telesnimi in nevrološkimi motnjami – da bodo v avtu vedno varni.

REHABILITACIJSKE

OPORNICE

Otrokom in odraslim nudi stabilen oprijem in podporo brez omejitev. Zaponke na pasu, ki jih je mogoče zakleniti, preprečujejo nevarno odpenjanje med vožnjo. Popoln spremljevalec mobilnosti v vsakdanjem življenju družin.

REHABILITACIJSKI OTROŠKI AVTOSEDEŽI

Dolgotrajno sedenje je lahko naporno, a včasih se mu ni mogoče izogniti. Zato je dobro, če je rehabilitacijski voziček popolnoma prilagodljiv – zaradi številnih možnosti nastavitve – in razkošno mehak. Otrok lahko nato dolgo sedi ali leži na prijetnih, udobnih blazinah.

HERCULES

PRIME

MODULARNI

AVTO SEDEŽ

Modularni rehabilitacijski avtosedež, ki dolgo časa raste z uporabnikom

ima odlično zmogljivost, ko so avtomobilski sedeži za rehabilitacijo postali premajhni ali je potrebna večja opora pri sedenju v avtu. Kot modularni pozicionirni sedež, ki raste z uporabnikom, ponuja znane funkcije avtomobilskega sedeža za rehabilitacijo in ga je mogoče zelo individualno prilagoditi z veliko izbiro dodatkov, ki rastejo z uporabnikom. Ko je potrebna večja opora za glavo in zgornji del telesa, preprost sistem pasov v avtu ni dovolj. Za dober in varen položaj sedenja na vsakem potovanju.

Veliko postane majhno in priročno

Velik nastavljiv sedež je mogoče hitro zložiti na majhno, priročno velikost v nekaj preprostih korakih. To ne le olajša namestitev v vozilo. – Nastavljiv sedež je mogoče preprosto prevažati v majhnih avtomobilskih prtljažnikih in ga pospraviti, da prihranite prostor.

Standardne lastnosti:

Hrbet z integrirano nastavitvijo višine | sedež z integrirano nastavitvijo globine sedeža | zvezna nastavitev hrbtnega kota s hitro sprostitveno ročico | zračno oblazinjenje z negorljivo prekrivno tkanino: blazina za glavo, blazina za hrbet, blazina za medenično blazino, blazina za sedež, blazina za mednožje | 5-točkovni pas vključno z ramenskimi blazinicami | vodilo pasu za 3-točkovni pas vozila (lahko se uporablja na desni ali levi) | pripravljene možnosti montaže za vse dodatke | snemljive prevleke, pralne v pralnem stroju do 40°C

Širina ramenskega predela

Vitki in široki uporabniki s širino ramen od 42 do 51 cm ves čas sedijo dobro podprti. Ramenska vodila (dodatek) rastejo z uporabnikom in so neskončno spremenljiva ter individualno nastavljiva za vsako stran - tudi asinhrono.

Višina hrbtnega naslona

Z brezstopenjsko nastavitvijo višine naslonjala za 13 cm, se lahko kadarkoli prilagodi rasti uporabnika. Glava je podprta v optimalnem položaju. Velika izbira dodatkov, ki rastejo z uporabnikom, omogoča dolgo življenjsko dobo.